IDENTITĂŢI REDESCOPERITE

Iată care sunt paşii pe care trebuie să-i urmezi:

  • descarcă de aici DECLARAŢIA 230 (doar pentru venituri salariale) sau DECLARAŢIA 200 (pentru alte venituri decat cele salariale);

  • imprimă declaraţia în două exemplare (unul va rămâne la organul fiscal, iar celălalt îţi va fi înapoiat cu număr de înregistrare);       

  • completează declaraţia cu datele tale de identificare (datele Asociaţiei Renascendis sunt deja completate);      

  • depune sau expediează ca recomandată declaraţia la organul fiscal de care aparţii (ANAF) până în data de 25 mai 2014 (anul următor celui în care se realizează venitul, adică 2013).

 

Dacă nu cunoşti exact suma corespunzătoare celor 2% din impozitul pe venit, poţi lasa căsuţa respectivă necopletată. Suma va fi calculată de către organele fiscale.


Direcţionarea a 2% din impozitul pe venit nu costă nimic, presupune un efort minim şi înseamnă o contibuţie importantă la dezvoltarea societăţii româneşti. 


Decide responsabil ce vrei să faci cu banii tăi şi direcţionează 2% din impozitul pe venit. Avem nevoie de sprijinul tău!

Direcţioneză 2% din impozitul pe venit


Conform legii 571/2003, art. 57, prin sistemul „2%” fiecare persoană care realizează un venit are posibilitatea să hotărască ce destinaţie va avea un mic procent din impozitul pe venit pe care statul îl percepe.


2% din impozitul tău pe venit poate fi direcţionat pentru susţinerea unei cauze non-profit. 


Fii responsabil şi direcţioneză 2% către o cauză care merită sprijinul tău, nu-i lasa să se risipească.