IDENTITĂŢI REDESCOPERITE

Mădălina Licsandru

vicepreşedinte


O pasionată a artelor vizuale, Mădălina Licsandru a ales o carieră de architect, absolvind în 2009 Universitatea de Arhitectura şi Urbanism Ion Mincu din Bucureşti. De atunci a lucrat mai întai ca Architect Stagiar în cadrul unui birou local de arhitectură, apoi ca Project Manager în cadrul filialei române a biroului internaţional de arhitectură ARCHISTAB, iar în prezent păşeşte pe calea antreprenoriatului deţinand propriul birou de arhitectură – Beryl Studio. Mădălina este interesată în mod deosebit de “arhitectura verde”, participand de-a lungul timpului la numeroase conferinţe şi concursuri internaţionale pe tema tehnologiilor sustenabile eco-friendly, eficienţei energetice a clădirilor sau a proiectării centrelor de reciclare.


Responsabilităţi principale:atragerea şi menținerea relației cu partenerii, întocmirea proiectelor de arhitectură și amenajări interioare, activităţi de strângere de fonduri.


Email: mada.licsandru@renascendis.org
Cristian-Eugen Bârlă

secretar general


Cristian-Eugen Bârlă a absolvit Institutul Politehnic din Bucuresti în 1981 cu o specializare în mecanică agricolă. La scurt timp şi-a început activitatea de inginer mecanic şi cercetător ştiinţific în cadrul Staţiunii Centrale de Cercetări pentru Cultura şi Industrializarea Tutunului din Băneasa. Pe parcursul a aproape 20 de ani a conceput, proiectat şi executat o serie impresionantă de maşini şi utilaje agricole, instalaţii şi sisteme tehnice cu aplicabilitate în cultura tutunului, multe dintre acestea fiind inedite. În 1999 a devenit şef al biroului „Patrimoniu” în cadrul Societăţii Naţionale „Tutunul Românesc”, funcţie pe care a deţinut-o până în 2002. Experienţa sa în domeniul tehnic s-a îmbogăţit odată cu ocuparea unui post de inginer în cadrul Distrigaz Sud S.A., începând cu anul 2003, unde a coordonat activitatea de transporturi rutiere de marfă a companiei timp de 8 ani.


Responsabilităţi principale: coordonarea activităților administrative, proiectare instalații și suport tehnic, logistică și transport, activităţi de strângere de fonduri.


Email: cristian.barla@renascendis.org

Adriana Pătru

vicepreşedinte


Adriana Pătru a absolvit în 2008 secţia de Comunicare Socială şi Relaţii Publice a Facutăţii de Litere, Universitatea Bucureşti, şi de atunci a avut ocazia sa lucreze ca specialist în relaţii publice pentru companii şi organizaţii din diverse domenii de activitate. Astfel, şi-a început cariera în sectorul non-profit, lucrând ca Analist Media în departamentul de Comunicare al Partidului Naţional Liberal, iar mai apoi a avut oportunitatea să comunice pentru importante branduri internaţionale prezente pe piaţa din România, precum: KFC, Pizza Hut, PHD, Cinnabon, PAUL – Maison de Qualité, din poziţia de PR Executive ocupată în cadrul agenţiilor de publicitate cu care a colaborat.


Responsabilităţi principale:activităţi de PR şi comunicare, atragerea şi coordonarea voluntarilor, activităţi de strângere de fonduri.


Email: diana.patru@renascendis.orgAlina Pătru

vicepreşedinte


Alina Pătru şi-a construit o carieră solidă în domeniul PR-ului cultural, având o colaborare neîntreruptă de aproape 10 ani cu Muzeul Naţional de Artă al României, ce i-a permis să acumuleze o bogată experienţă în managementul proiectelor culturale.Printre cele mai importante proiecte la care a lucrat se numără cunoscutul eveniment „Noaptea muzeelor - circuit pentru publicul bucureştean”, iniţiat de MNAR în 2008 sau “Epoca de aur pentru copii” derulat de Asociaţia Eroik în 2008. Activităţii din domeniul proiectelor culturale i se adaugă o experienţă de 2 ani ca specialist comunicare şi marketing pentru programe cu finanţare europeană. Alina este absolventă a facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Universitatea Bucureşti, iar de-a lungul timpului a beneficiat de diverse burse de studiu în Franţa şi Italia.


Responsabilităţi principale:coordonarea şi organizarea activităţilor de PR şi comunicare, atragerea şi coordonarea voluntarilor, coordonarea proiectelor asociaţiei, activităţi de strângere de fonduri.


Email: alina.patru@renascendis.orgRadu George Bârlă

preşedinte


Radu Bârlă are un background academic semnificativ, fiind absolvent al programelor de licenţă şi master desfăşurate de Facultatea de Istorie a Universităţii Bucureşti, iar în prezent este doctorand al aceleiaşi instituţii, derulând cercetarea cu tema „ Vecinătăţile săseşti în secolele XIV-XVIII”. 

Abilităţilor sale în munca de cercetare li se adaugă o experienţă de peste 6 ani în marketing şi organizare de eveminente culturale şi de responsabilitate socială. Ca referent marketing în cadrul Muzeului Naţional de Artă al României, Radu a avut posibilitatea de a participa la organizarea unor evenimente de amploare precum: „Noaptea muzeelor” (ediţiile 2009 şi 2010), proiectul cu finanţare europeană „Modernismul în Balcani” (2009-2010), expoziţia „Dracula, voievod şi vampir” organizată în colaborare cu Kunsthistorisches Museum Viena (2010), numeroase conferinţe, concerte şi spectacole.


Interesul lui Radu pentru patrimoniu şi managementul patrimoniului s-a manifestat, în afara activităţilor profesionale, şi prin preocupări constante de colecţionare. Obiectele adunate de-a lungul timpului constituie în prezent nucleul colecţiilor istorice şi de artă ale Asociaţiei Renascendis.


Responsabilităţi principale: coordonarea şi organizarea activităţii asociaţiei, iniţierea de proiecte, derularea activităţilor de strângere de fonduri şi promovare, gestionarea colecţiilor istorice şi de artă ale asociaţiei.


Email: radu.barla@renascendis.org